неделя, 21 ноември 2010 г.

Третата световна война ще започне от Антарктида


Няколко световноизвестни учени, които изследват небесните пространства и твърдят, че имат връзка с Космоса, заявиха категорично – летящите чинии са изработени от земни хора. Данните за първите летящи обекти, американско производство, се отнасят до 1947 година. Обаче пионери в строителството на такива летящи чинии са били не янките, а учените конструктори от Третия райх. Именно немците, дълго време преди началото на войната, започнали изучаването и моделирането на тези обекти и получили впечатляващи резултати. Германците обясняват тези свои успехи с това, че през цялото време са работили под ръководството на висши сили, които им разгадали конструкторските чертежи на чиниите.

СКЛОННОСТТА НА РАЙХА КЪМ ОКУЛТИЗМА Е ИЗВЕСТНА

Дори самата идеология на фашизма е била планувана и залагала на тайни мистични общества още преди възникването на нацисткото царство. Има, например, детайлни отчети за дейността на Обществото Туле – филиал на Тевтонския рицарски орден, създадено в Мюнхен през 1918 година. Членовете на това братство имали за своя основна цел да провъзгласят господството на немската нация не само в материалния свят, но и в метафизичния, който е невидим за човешките очи. За да възцарят господството на арийците в астрала, Туле и другите окултно-политически тайни общества още в началото на века провели огромна научноизследователска работа. Те отправили експедиция, която да търси Свещения граал, разшифровали много древни манускрипти, създали технологии за манипулиране на човешкото съзнание, които са ефективни и до днес. Немците дори се опитали да направят свръхчовек.

ФЮРЕРЪТ СИ ПАДАЛ ПО ОКУЛТИЗМА И НАРКОТИЦИТЕ

Хитлер също бил член на едно от тези тайни общества. Заставайки начело на държавата, той се стараел всячески да подпомага тяхната дейност. Той се радвал на всяко постижение при добиване на информация по нетрадиционни методи. Окултният подход за получаване на информация дал първите си плодове. Веднъж фюрерът изпаднал в транс като медиум и излизайки от безпаметното си състояние, сложил на масата някакви чертежи с подробно описание на летящите чинии.

Така или иначе, но има факти за това, че през 30-те години Германия започва усилено да работи по създаването на дискообразни летателни апарати. Над този проект се трудили паралелно няколко от най-добрите конструктори на Германия. Заради свръхсекретната задача детайлите за чиниите се изготвяли в няколко различни завода. Изтичането на минимална информация е можело да обрече на провал проекта. Първия модел на летателен апарат за вертикално летене разработили инженерите Шривер и Хабермол през 1940 година. През 41- а летящата чиния била изпробвана в околностите на Прага. Чинията се издигнала много бързо и показала как може да лети на всички страни.

ВТОРАТА ПРОИЗВЕДЕНА ЧИНИЯ БИЛА НАРЕЧЕНА ЛЕТЯЩАТА ПАЛАЧИНКА

Тя била снабдена с мощен газо-турбинен двигател и развивала скорост до 700 километра в час, но била изключително неустойчива при полет. След създаването на два несполучливи летателни диска било създадено едно ново бюро, което се казвало “Зондербюро- 13”. То привлякло с разработките не само най-добрите учени, но и много опитни летци-изпитатели. Разработката на третия, много по-съвършен от предишните модели диск, носела надписа СС. Това уникално “дете” на Виктор Шаубергер изразходвало при летене само въздух и вода и развивало 2200 км в час. На 19 февруари 1945 година дискът извършил своя пръв и последен експериментален полет. За три минути летците-изпитатели достигнали височина 15 000 километра при скорост 2200 км/час при хоризонтално движение.

Впрочем, и до днес над нашето небе летят германските чинии. Има хипотеза, че след падането на фашистка Германия много от виновните немци са заминали за Антарктида, където си били приготвили предварително необходимата база. И продължават да живеят там и до ден днешен, познавайки, както и преди, тайните на древните манускрипти, търсейки Свещения граал с намерението да направят ново поколение на летящите чинии.

ТОВА, КОЕТО НЕ ЗНАЕМ: ДЕВЕТ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ПРОВЕЛИ ИЗПИТАНИЯ С ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ

В средата на февруари през 1939 година един твърде странен кораб напуснал Антарктида. През следващите пет години немците провеждали подготовка за създаване на нацистка секретна база на този континент с името “База 211”. В края на същата година между Антарктида и Германия започва много често да пътува изследователският кораб “Швабия”. В края на войната немците вече имат девет изследователски предприятия, които са натоварени със задачата да изпробват новосъздадените летящи чинии. Малко преди победата над Германия учените извозват летящите дискове към Германия. Осем от тях оцеляват, а деветият се самовзривява. Унищожени са и част от предприятията. Остават само три – едно на Антарктида, другото – в района на Амазонка и трето– на северното крайбрежие на Норвегия. През 1942 година с помощта на подводни лодки на Южния полюс са прехвърлени хиляди затворници от концентрационните лагери на смъртта, а също така и много от известните летци, политици и членове на семействата на генофонда от бъдещата чиста раса на Германия.

ЗАГАДКИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ СИ ОСТАВАТ ЗА РАЗГАДАВАНЕ

Какво е станало с тези хора и досега не е известно. В самия край на войната на пристанището в Кил пристигат няколко луксозни подводници. От тях разтоварват цялото военно снаряжение и освен това товарят десетина контейнера с някакъв секретен товар. На няколко лодки товарят и някакви тайнствени пътници и голямо количество хранителни продукти. Днес се знае какво е станало само с пътниците на две от тези подводни лодки. Едната от тях – U-530, под командването на 25-годишния командир Ото Вермаут напуснала Кил на 13 април 1945 година и откарала на Антарктида реликви на Третия райх и лични вещи на Хитлер, а също така и група хора, които криели лицата си с хирургични превръзки. Другата подводна лодка – U-977, под командването на Хайнц Шефер, малко по-късно повторила същия маршрут, но не е известно какво и кого е возила. През лятото на 1945 година двете лодки пристигнали в аржентинския порт Мардел-плата и се предали на властите.

Не отговорили на никакви въпроси – откъде идват и защо се предават доброволно. Се разбулва на 3 март 1947 година. Експедиционна ескадрила на САЩ, под ръководството на адмирал Бред, тръгва към Антарктида, но в един момент среща твърд отпор и загубва един от корабите си, десетки от хората си и девет самолета. Само няколко американци запазили спомените си от онзи ден за изскочили от водата летящи дискове, които ги атакували директно, за странни природни явления, които причинили на повечето от хората психични разстройства. Десет години по-късно упоритият адмирал Бред повел втора експедиция, но този път било по-лошо. В хода на експедицията Бред загинал при загадъчни обстоятелства, подробностите за които и до днес се пазят в тайна.

КАКВА ВСЪЩНОСТ Е ИСТИНАТА?

Редица световноизвестни изследователи предполагат, че немската база на Антарктида е съхранена и до днес. Директни доказателства за това все още няма, въпреки че НЛО тук се появяват десет пъти по-често, отколкото в другите райони. Един от най-известните случаи е от 1976 година. Тогава на няколко японски кораби имали късмета да засекат едновременно 19 кръгли обекта, които идвали от Космоса по посока към Антарктида. След това изчезнали от екрана. Нещо подобно се случва и през последните години и това, което прави впечатление, е, че летящите обекти се появяват по едно и също време, на едно и също разстояние и в един и същи брой. Десетките експедиции, които през годините са тръгвали към този район, или са изчезвали при странни обстоятелства, или се връщали, без хората да си спомнят нищо. От време на време някои от участниците разказвали за срещите си с високи, синеоки хора, които излизали или от дълбините на океана или из подземните тунели, които водели право към сърцето на Антарктида.

1 коментар:

  1. Няма нвъзможни неща,единствено да се влезне там от където сме излезли!!!

    ОтговорИзтриване