понеделник, 22 ноември 2010 г.

Третия райх – Операция „НЛО"

1

Годината е 1947 . Поредната експедиция на легендарния американски полярник Ричард Бърд Достига бреговете на Антарктида. За разлика от първите три ,тази напълно се финансира от Военно-морските сили на САЩ и носи военното название в „High Jump“ („Висок скок“).Всичко върви по план: за първите недели са направени десетки хиляди аероснимки недели . И изведнъж се случва нещо загадъчно : експедицията , разчетена за половин година , след два месеца спешно напуска бреговете на Антарктида. Това било истинско бягство. Загубен е есминеца „Мърдок“, почти половината палубна авиация, десетки матроси и офицери..

За завръщането си адмирал Бърд представя пред членовете на извънредната следствена комисия на Конгреса на САЩ доклад . Той докладва за нападение над експедицията от странни „летящи чинии „, които „…излизали из под-водата, движели се със голяма скорост , нанасяйки на експедицията значителни загуби“. Кой може да повярва в бягството на американската ескадра?
Истина ли е ,че нацистите са създали в Арктика свръх секретна база? Къде в края на войната изчезват хиляди висококвалифицирани немски специалисти и особено секретните производства на Третия райха? Действително ли немските учени са се занимавали с разработки на дискообразни летателни апарати ?Какви реални резултати са постигнали ? Може ли да се доверяваме на слуха ,че Германия създала дискообразни летателни апарати , способни да излизат в космическото пространство ?
Какво са търсели в древни манускрипти на Изтока и секретни документи тайните общества най загадъчната организация на Третия райха – обществото „Аненербе „? Какво стои зад теорията „куха Земя“, която била толкова популярна в Третия райх
Какво е истинското предназначение на мощния радиоелелтронен комплекс HAARP на Аляска? Защо след сътрудниците на американската антарктическа станция болшинството от тях имат отношение с Агентството за национална безопасност , ЦРУ и други спец служби ? В филма вземат участие и руски учени,ветерани от разузнаването.

http://rutube.ru/tracks/1551443.html?v=1581ca1cbc3656399a74787ee585a13e

Няма коментари:

Публикуване на коментар